Lemvig Nissum Håndbold følger DHFs retningslinjer for indendørs og udendørs håndbold

(Senest opdateret d.11/11-2020)

DHF retningslinjer for indendørs og udendørs håndbold

Covid-19 vejledning for Lemvig idræts og kulturcenter (LIK), Nr. Nissum Østhallen og Nørre Nissum Efterskole (NNE):
Følgende er anvisninger, som er udstedet på baggrund af nuværende retningslinjer fra SST og DHF. Lemvig Nissum Håndbold følger tæt, om der sker ændringer i retningslinjerne.

MUNDBIND: (Gælder fra Torsdag d.29 oktober).
Alle personer over 12 år skal bære mundbind på alle tidspunkter indendøre – med undtagelse når træningen er i gang. Som udgangspunkt bæres mundbind fra man går ind ad yderdøren, indtil man træder ind på banen. Mundbind tages på igen, når banen forlades.

.

KAMP/HJEMMESTÆVNE:

Det opfordres til, at spillere først går i hallen og gør klar, når kampen forinden er færdigspillet og spillere/dommere har forladt hallen, og der er sprittet af.

Der er planlagt opvarmningstid på banen imellem kampe. Opvarmningstiden på banen kan variere. Særligt ved hjemmestævne kan det forekomme, at der ikke findes et indendørs opvarmningsområde foruden opvarmningstiden på banen. Derfor opfordres man til ved hjemmestævner at medbringe udendørs fodtøj.

Lemvig Idræts- og kulturcenter:
– Antal tilskuer:
Hal A: 200 tilskuere
Hal B: 30 tilskuere
Vi opfordrer udehold til kun at have chauffører med og hjemmehold til kun har en forælder pr. barn som tilskuer.

– Indgang/Afmærkning:
Der vil være tydelig afmærkning for indgange til Hallerne i LIK. Indgangene vil være synligt illustreret ved dørene. Eksempelvis vil Indgang A kun give adgang til Hal A, og Indgang B kun vil adgang til hal B.
Der vil være opsat spærrebånd for at dele arealer, hvor spillere og publikum færdes.

Der vil være afmærkning på spiller- og dommeromklædningsrum for hvor mange, som må befinde sig i rummet, og hvor mange, som må anvende badefaciliteterne.

.

Nørre Nissum Østhallen:
– Antal tilskuer:
Hal A (Stor bane): 100 tilskuere
Vi opfordrer udehold til kun at have chauffører med og hjemmehold til kun har en forælder pr. barn som tilskuer.

– Indgang/Afmærkning:
Indgang for håndbold sker gennem hovedindgangen.
Indgang til Hal A og Hal B vil være synligt afmærket inde i Østhallen.
Der vil være afmærkning på spiller- og dommeromklædningsrum for hvor mange, som må befinde sig i rummet, og hvor mange, som må anvende badefaciliteterne.

.

Nørre Nissum Efterskole:
– Antal tilskuer:
Hal A: 0

– Indgang/Afmærkning:
Man benytter indgangen ved hallen og går til højre direkte ind i hallen. Man afspritter hænder straks man træder ind – Kun spillere og holdansvarlige må opholde sig i hallen. Der gives plads og tid til opvarmning i hallen. Salen må ikke benyttes.
Omklædningsrum må ikke benyttes. Kun toilettet i omklædningsrummet mærket gæster og må benyttes. Rengøring sker efter brug. Der placeres afsprittere strategisk i hallen også ved dommerbordet –

Rengøring:
Der vil være sprit ved alle indgange og dommerborde.
På dommerbordet vil der være en spritdispenser til dommere og til personer ved dommerbordet. Derudover vil der være sprit til inventar samt eventuelt sprit-karklude, som anvendes til stole og dommerbord. Derudover vil der være en sprit, som anvendes til omklædningsrum, som varetages af en frivillig/udvalgt foreningsmedlem ved hjemmestævner.

Det kræves mundbind at benytte og gå igennem Cafeteria. Der vil være afmærket med info-plakater såvel som andre covid-19 plakater, der vil være synlig i hallen.

.

ANVISNING TIL SPILLERE OG TRÆNERE:
Her følger vi DHF retningslinjer.

Dette inkluderer blandt andet, at
– der ikke er hilsepligt
– holdene bliver på banen fra kampstart til kampslut
– Toiletforhold anvendes efter behov og nød (Husk god hånd hygiejne)
– Man skifter banehalvdel i halvlegen.

*Jævnfør retningslinjer på www.DHF.dk

.

HVERDAG/TRÆNING:
Vi skal hjælpe hinanden med at holde god hygiejne samt overholde anbefalinger og retningslinjer udstedet af Sundhedsstyrelsen.

Der står sprit dispensere ved indgang.
Minimér brugen af omklædningsrum og toiletfaciliteter så vidt muligt. Tag derfor gerne en vandflaske/drikkedunk med hjemmefra.

Ligeledes opfordres alle til at møde omklædt til træning samt man går i bad derhjemme efter endt træning.

Klublokale kan anvendes – Husk at holde afstand samt spritte borde, vandhaner, dørhåndtag og andre kontaktflader af efter endt brug.

Alle årgange bedes slutte deres træning 5 minutter før tid, så spillere og trænere kan nå at rydde op, spritte af og forlade hallen inden næste hold skal træne. Det opfordres til, at spillere/forældre ankommer til træningsstart, så kødannelse til hallerne så vidt muligt undgås.

For seniorer gældende følgende udvidede retningslinjer:

  • Senior træning kan gennemføres i to grupper af 10 personer inklusiv trænere på en bane, hvis man tydeligt opmærker zoner på midten af banen. Der skal være minimum 2 meter imellem zonerne. Det er også tilladt at bruge hele banen, hvis man maksimalt er 10 personer inklusiv trænere. Dette gælder ikke ungdomstræning (under 21 år). Her er forsamlingstallet 50 personer inklusiv trænere.
  • For seniorer vil der være tilmelding til hver individuel træning til træneren. Dette gøres for at sikre, at der ikke møder flere end 2 gange 10 personer op inklusiv trænere til træningen.