Lemvig Nissum Håndbold følger DHFs retningslinjer for indendørs og udendørs håndbold

DHF retningslinjer for indendørs og udendørs håndbold

Covid-19 vejledning for Lemvig idræts og kulturcenter (LIK):
Følgende er anvisninger, som er udstedet på baggrund af nuværende retningslinjer fra SST og DHF. Bestyrelsen og LIK følger tæt om der sker ændringer i retningslinjerne.

HVERDAG/TRÆNING:
Vi skal hjælpe hinanden med at holde god hygiejne samt overholde anbefalinger og retningslinjer udstedet af Sundhedsstyrelsen.

Der står sprit dispensere ved indgang.
Minimér brugen af omklædningsrum og toiletfaciliteter så vidt muligt. Tag derfor gerne en vandflaske/drikkedunk med hjemmefra.

Ligeledes opfordres alle til at møde omklædt til træning samt man går i bad derhjemme efter endt træning.
Klublokale kan anvendes – Husk at holde afstand samt spritte borde, vandhaner, dørhåndtag og andre kontaktflader af efter endt brug.

Alle årgange bedes slutte deres træning 5 minutter før tid, så spillere og trænere kan nå at rydde op, spritte af og forlade hallen inden næste hold skal træne. Det opfordres til, at spillere/forældre ankommer til træningsstart, så kødannelse til hallerne så vidt muligt undgås.

Bemærk: Vestjysk Bank har sponsoreret en personlig drikkedunk til alle spillere. Disse står i papkasser i klublokalet, som træneren bedes udlevere hurtigst muligt.

STÆVNE/KAMP:
Der vil ikke være et indendørs opvarmningsområde. Opvarmning sker udendørs. Derudover så vil der som udgangspunkt blive planlagt lidt tid på banen.
Det opfordres til, at spillere først går i hallen og gør klar, når kampen forinden er færdigspillet og spillere/dommere har forladt hallen, og der er sprittet af.

Afmærkning:
Der vil være tydelig afmærkning for indgange til Hallerne i LIK. Indgangene vil være synligt illustreret ved dørene. Eksempelvis vil Indgang A kun give adgang til Hal A, og Indgang B kun vil adgang til hal B. Døre imellem hallerne og til dels cafeteria vil være låst.
Der vil yderligere være opsat spærrebånd for at dele arealer, hvor spillere og publikum færdes.

Der vil være afmærkning på spiller- og dommeromklædningsrum for hvor mange, som må befinde sig i rummet, og hvor mange, som må anvende badefaciliteterne.

Rengøring:
Der vil være sprit ved alle indgange og dommerborde.
På dommerbordet vil der være en spritdispenser til dommere og til personer ved dommerbordet. Derudover vil der være sprit til inventar samt sprit-karklude, som anvendes til stole og dommerbord. Derudover vil der være en sprit, som anvendes til omklædningsrum, som varetages af en frivillig/udvalgt foreningsmedlem.

Det kræves mundbind at benytte og gå igennem Cafeteria. Dette vil også være afmærket med plakater såvel som andre covid-19 plakater vil være synlig i hallen.

ANVISNING TIL SPILLERE OG TRÆNERE:
Her følger vi DHF retningslinjer.

Dette inkluderer blandt andet, at
– der ikke er hilsepligt
– holdene bliver på banen fra kampstart til kampslut
– Toiletforhold anvendes efter behov og nød (Husk god hånd hygiejne)
– Man skal skifte banehalvdel i halvlegen.
*Jævnfør retningslinjer på www.DHF.dk